Wensbord Sessie

 

 

Ja, ik schrijf me in op de nieuwsbrief van Happy Balance


De nieuwsbrieven van Happy Balance zijn telkens weer een verrassing. De ene keer vol tips en weetjes, een andere keer met mogelijke inzichten of aankondigingen van leuke en inspirerende workshops. Wil je je graag laten verrassen tussen de drukte van het leven door? Schrijf je dan hier gratis in.

Hey :-). Hoe gaat met je? En met je goede voornemens en wensen?
Ik heb al een tijdje geen goede voornemens meer gemaakt; wensen daarentegen formuleer ik vaak, en stuur ze uit in een mooi ritueeltje. Weet je, goede voornemens maak je vaak met je verstand, omdat iets goed voor je is, of omdat je denkt dat iets goed voor je is. Of omdat een ander denkt dat het goed voor je is. Ze zijn soms vaag, of negatief geformuleerd, wat maakt dat het niet duidelijk is wat je precies wil.
Een wens daarentegen komt recht uit het hart; en hoe harder je iets wenst, hoe duidelijker je wens is, en hoe beter ze wordt opgepikt. Want dat wat je uitstraalt, komt altijd bij je terug. En het allerbeste is dat, eens je je wensen geformuleerd hebt, je er niet voor moet werken. Dat doet het universum voor je. Het enige wat je dan nog moet doen, is jezelf uit de weg gaan (I know, niet altijd eenvoudig), en de controle loslaten over hoe je wens vervuld gaat worden. Simple as that :-).
In een wensbordsessie gaan we samen op een zachte, speelse en veilige manier jouw aangeboren magie opzoeken en jouw wensen formuleren en uitsturen. Let’s Make that Magic :-).
Een afspraak maken kan via onderstaande knop, dan neem ik snel contact op met je.

Prijs: € 78

Liefs,
Wish Fairy Katja

BLOG

Schrijf je in op onze nieuwsbrief