Over mij

Happy Balance ...


... inspireert, motiveert en begeleidt je naar Balans.
Balans in Je-Zelf, je huis, je gezin en je leven.
Die Blije Balans die voor jou persoonlijk, je gezin en/ of onderneming werkt, en die je uitnodigt om op pad te gaan naar de beste versie van Jezelf.

Mezelf beknopt voorstellen is altijd weer een kleine uitdaging. Een mens is immers zoveel meer dan een naam, met leeftijd en foto. Achter die naam, foto en leeftijd gaat een heel levensverhaal schuil, waarvan ik graag sommige stukjes met je wil delen.

Ik ben geboren als dochter van hardwerkende ouders. Mijn jongere zus en ik hebben steeds gezien hoe onze ouders hun jobs combineerden met onze opvoeding, en ambitieus als we waren, behaalden we beiden een diploma hoger onderwijs en streefden we onze 'dromen' na.
Op mijn 25e ben ik getrouwd met Ronny, mijn jeugdliefde. We hadden grootse plannen; hij in de akkerbouw, ik in het onderwijs. En natuurlijk mochten huisje, tuintje boompje niet ontbreken. Twee jaar later mochten we onze oudste dochter verwelkomen. Ons geluk was compleet. Tot we te horen kregen dat ze een ernstige meervoudige beperking had. Het werd stilaan duidelijk dat we ons leven en onze wereld mochten gaan herorganiseren, want Lisa maakte op haar manier duidelijk dat ze niet mee kan draaien in onze prestatiegerichte maatschappij.

Het contact met ‘de andere kant’ was er al van kindsbeen af; ik heb altijd iets gehad met engelen. Die andere kant begon meer en meer te trekken, en nu kwam ik ook voorzichtig in aanraking met energiewerk zoals healingen, meditaties en kristallen. Na de geboorte van onze jongste spruit Linde, 9 jaar geleden, ging er echter een totaal nieuwe wereld voor me open toen ik Feng Shui leerde kennen. Alle stukjes van mijn puzzel vielen in elkaar. Feng Shui leerde me wat ons huis vertelde over mij, over ons, en hoe ik dingen kon bijsturen en harmoniseren. Later kwam hier ook de Nine Star Ki -astrologie bij, die samen met clearing de kers op de taart vormden.
In 2017 richtte ik Happy Home Feng Shui vzw op, een kleinschalige vzw waardoor ik mijn kennis en ervaringen kon delen met anderen, voornamelijk via workshops.
In de zomer van 2019 werd Happy Balance geboren, uit het onweerstaanbare verlangen om te gaan doen waarvoor ik hier op aarde gekomen ben; lichtwerk. Mijn lichtje verspreiden, zodat het anderen mag verLICHTen en hun lichtje mag aanwakkeren. Om eraan te herinneren dat alles met alles verbonden is, zowel in de zichtbare als in de onzichtbare wereld. Vandaar het infinity-symbool in mijn logo dat staat voor het spirituele, het eeuwigdurende en de oneindigheid van de ziel. De veer symboliseert communicatie van de ziel, en de keuze die je elk moment hebt om je verhaal en je leven zelf te schrijven.

Liefs,
Katja


Mijn werkwijze

Ik toon je de lichtknopjes die je levenspad verlichten. Jij mag erop drukken en vol verwondering kijken naar de mogelijkheden die voor jou zijn weggelegd. En dan keuzes maken en op pad gaan. Ik wandel graag met je mee, als ondersteuning en Verlichter. Ik ben met veel plezier jouw Gids.

Inspirerende Referenties

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief


De nieuwsbrieven van Happy Balance zijn telkens weer een verrassing. De ene keer tips en weetjes, een andere keer mogelijke inzichten of aankondigingen van leuke en inspirerende workshops. Wil je je graag laten verrassen tussen de drukte van het leven door? Schrijf je dan hier gratis in.

BLOG

Schrijf je in op onze nieuwsbrief